Ny hemsida

Publicerad
onsdag 11 januari 2017

Idag släpper vi vår nya hemsida. Den absolut viktigaste förbättringen är att hemsidan nu ger en mycket bättre användbarhet för alla er besökare som använder er telefon eller surfplatta. En annan nyhet är att bilsökningen för nya och begagnade bilar är förbättrad med nya valmöjligheter som guidar dig fram till “rätt” bilar.

På det tekniska planet har vi höjt säkerheten infört krypterad trafik mellan din webbläsare och hemsidan. Det sker automatiskt och minskar risken att obehöriga lyssnar av datatrafiken. För att underlätta för dig som besökare har hemsidans design och utformning tagit hänsyn till den praxis som finns på internet idag för hur hemsidor fungerar, exempelvis hur du navigerar mellan sidorna mm.

Nu fortsätter utvecklingen av vår digitala närvaro och under året kommer fler nyheter att implementeras på bland annat hemsidan. Under tiden vill vi mer än gärna få återkoppling från dig om vad du tycker kan förbättras och utvecklas. Hör gärna av dig till Clas Ericson på clas.ericson@rebil.se!