Hyrbil

I samarbete med Hertz biluthyrning erbjuder vi ett brett utbud av bilmodeller för uthyrning i allt från några timmar till flera månader eller år för både privatpersoner och företag. Att hyra person- eller transportbil är ett smart och smidigt alternativ när du vill ha en säker och bra bil som passar både din ekonomi och ditt behov. Vi uppdaterar vår vagnpark kontinuerligt så att våra hyrbilar alltid är fräscha och max 18 månader gamla.

Öppettider & bokning

Du bokar enklast din hyrbil på hertz.se eller så ringer du 0771-211 212. Där får du bästa möjliga pris på hyrbil. Bilnyckeln kan du sedan enkelt både hämta och lämna när det passar dig i våra självservicekiosker som är öppna kl 6-24. Våra Hertzkontor i Falun, Borlänge och Ludvika är bemannade vardagar kl 7-16 och du når oss i Falun på telefon 023-588 72 i Borlänge på telefon 0243-25 77 72 och i Ludvika på telefon 0240-878 42

 

Lokala priser på weekendhyra och skåp-/flyttbil

När det gäller weekendbilar och skåp-/flyttbilar har vi lokala förmånliga priser som endast gäller när du bokar hos oss. På våra weekendbilar har vi dessutom lägsta-pris-garanti med fria mil och sjävlriskreducering. Boka på våra lokala kontor i Falun 023-588 72 Borlänge 0243-25 77 72 eller Ludvika 0240-878 42

Enkel bokning

Du bokar endera här på denna sida, via hertz.se eller ringer oss på 0771-211 212.

Nyckeln väntar på dig

När du kommer till självservicekiosken behövs bara ett körkort och ett kreditkort med pinkod. Efter några få knapptryckningar får du bilnyckeln.

Enkel återlämning

När hyresperioden är över är det bara att stoppa in bilnyckeln i valfri självservicekiosk.

Företagstjänster

Många av våra företagskunder anlitar oss för att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt lösa de transportbehov som uppstår i deras organisation. Som avtalskund hos Hertz har du tillgång till Sveriges största hyrbilsflotta och stationsnät. Som ett alternativ till traditionellt köp eller leasing erbjuder vi hyrbil på långtid, vilket ger dig ett flexibelt och riskfritt bilägande, där du enkelt kan variera antal bilar och modeller efter just ditt behov – vi kallar tjänsten för Flexifleet. Med Flexifleet behöver du inte binda upp dig i långa leasingavtal. Vi hjälper er med all administration och räknar ut förmånsvärden. Du riskerar inte heller något restvärde, väljer fritt bilmärke eller modell från vårt sortiment och du kan när som helst återlämna bilen, eller byta den mot en annan modell om ert behov förändras. Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er att lösa era transportbehov.