Om oss

Vi har servat bilar och kunder sedan 1952

Rolf Ericson Bil är auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault lätta transportbilar. Sedan starten 1952 har företaget funnits i Dalarna.

Vi är ett företag i en föränderlig bransch och vi ser med nyfikenhet på nya möjligheter. Vi tar sikte på framtiden och de tjänster som vi kan erbjuda människor för en enklare vardag. Vi tycker att det ska vara enkelt att både arbeta hos oss och göra affärer med oss. Viktigast för oss är våra relationer. Starka relationer oss medarbetare emellan samt med kunder och leverantörer avgör hur vi uppfattas och det är styrkan i vårt varumärke. 

Idag har vi anläggningar för försäljning och service av personbilar och lätta transportbilar i Borlänge, Falun och Ludvika via dotterbolaget Rolf Ericson Bil i Dalarna AB. Försäljning och service av lastvagnar finns i Borlänge och Mora och drivs av dotterbolaget Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar AB. Koncernen Rolf Ericson Bil Företagen omsätter ca. 1,3 miljarder kronor och har ca 240 anställda.