Våra varumärken

Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo personbilar samt Renault och Dacia personbilar och lätta transportbilar. Vi erbjuder även släpvagnar från Fogelsta. Tillsammans erbjuder varumärkena ett väldigt brett utbud av olika bilar, transportbilar och släpvagnar. Vi är stolta över att få representera dessa varumärken! 

Volvo Cars tillverkar Sveriges populäraste bilar. 1927 körde den första Volvobilen ut genom fabriksportarna i Göteborg. Volvo Cars har alltid varit ett varumärke för människor som bryr sig om andra människor och världen vi lever i och man strävar alltid efter att ge kunderna frihetskänsla på ett personligt, hållbart och säkert sätt. För en bättre framtid.

Sagan om Renault började i med ett teknologiskt genombrott: den första växellådan. Innovation inom teknologi och design, med utgångspunkt i människans behov av mobilitet är Renaults drivkraft och inspiration. Renault ligger med sin E-TECH Hybridteknik i framkant när det gäller elbilssatsningar och idag är Renault en av Europas största biltillverkare. Renault transportbilar erbjuder en bred range av transportbilar med lösningar som ska hjälpa din verksamhet – varje dag.

Dacia gillar smarta lösningar och har sedan starten 1966 tillhandahållit tillförlitliga bilar, till ett bra pris. Modellerna utmärker sig med sina generösa utrymmen för passagerare, tillhörigheter och bagage. Du ska inte behöva offra andra saker när du väljer att köpa en ny bil.

Fogelsta erbjuder släpvagnar för alla tillfällen, från enklaste trädgårdsvagn till anpassade proffsvagnar.