Tanka

För dig som behöver tanka. Bonus och rabatt, förnybara drivmedel, betalning med mobilen.

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss. Vi finns för dig som behöver Tanka.

Tanka med bonus & rabatt

Vi tycker att det ska löna sig att tanka hos oss på Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med CarPaykortet eller appen CarPay, bonus du enkelt kan använda vid tankning, automattvätt eller vid nästa butiks- eller verkstadsköp hos oss.

SKAFFA CARPAY

Med service i tanken

Våra drivmedel 95, 98 och diesel går alla under namnet GoEasy, vilket betyder att de har smörjande och rengörande egenskaper som håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. Du kan även fylla på med Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) och AdBlue.

100% förnybar diesel

Hos oss kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100% förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser. Håll utkik efter drivmedlet på pumpen och pumphandtaget.

LÄS MER OM DRIVMEDLET

tanka och betala med mobilen

Betala enkelt med mobilen

På våra stationer kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

SÅ FUNKAR DET

Vi bryr oss om miljön

Vi ingår i ett nätverk av Tankastationer runt om i Sverige. För oss är det viktigt att ta vårt miljöansvar inom de områden vi verkar så att du enkelt kan göra medvetna val som gynnar både dig och framtiden.

SÅ ARBETAR TANKA

Tanka Borlänge

Smedjebacksvägen Borlänge

Vxl 0243-25 77 00

Tanka Falun

Kolonnvägen Falun

Vxl 023-588 00

Tanka Ludvika

Tunnelgatan 2, Ludvika

Vxl 0240-878 00