CarPay

Sänk dina bilkostnader

Med CarPaykortet tillsammans med den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Du har smarta betallösningar, bonus på alla köp, allt samlat digitalt och fina rabatter och erbjudanden. Kortet har ingen årsavgift och appen CarPay är helt kostnadsfri. CarPaykortet är till för alla, oavsett bilmärke och om du har köpt din bil hos oss eller någon annanstans.

 

Håll koll med CarPay

När du loggar in i appen eller på carpay.se ser du allt som rör ditt kort och vilka möjligheter som finns.

Du kan till exempel se dina betalningar, kontoutdrag och ändra kreditgränsen. Allt smidigt och säkert med BankID.

Läs mer om CarPay »

betala med Carpay Rolf Ericson Bil

Betala med mobilen

Med CarPay kan du betala både din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos oss direkt med appen. Du slipper använda kortet och får kvittot eller arbetsordern direkt i mobilen.

En annan smart betallösning är att du kan lägga in kortet i din digitala plånbok genom att ansluta det till Samsung Pay, Apple Pay eller Google Pay.

Rabatter och erbjudanden

Med CarPaykort och Volvokort har du mängder av erbjudanden. Du får alltid 10 öre rabatt per liter när du tankar bilen på Tanka. Du får bonus på alla köp som du kan nyttja t ex nästa gång du tankar eller tvättar vid våra Tvättaanläggningar. Varje månad får du bra erbjudanden på allt som rör bilen men även erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen CarPay.

Ansök om CarPay, klart på några minuter

Det enklaste sättet att skaffa kort är att ladda ner CarPayappen och ansöka direkt i appen. Du ansöker enkelt om CarPay med hjälp av BankID och får svar inom några minuter. Kortet skickas hem till dig med post och under tiden kan du betala med appen på Tanka eller i Volvohandeln. Du är givetvis välkommen in till oss så hjälper vi dig.

Ladda hem appen CarPay via länkarna

App Store   Google Play