Rulla bildelning

Rulla bildelning, Dalarna innovation days

Bil när du behöver bil

Nu kan vi dela bil till dig, din granne, ditt företag eller förening! Tänk dig att kunna välja en bil just när det passar dig. Cykla till jobbet och ta bilen till dina möten, skjutsa till helgens match eller passa på att storhandla. Med bildelning kan vi lösa många av vardagens bilbehov, effektivt och schysst både för oss och planeten tycker vi.

Vi har två bilar som står redo vid Dalarna Science Park i Borlänge och vi siktar på att kunna erbjuda Rulla Bildelning från fler platser inom en snar framtid. Är detta intressant för dig eller ditt företag? Kontakta Magnus Nyström för mer information.

 

Rulla bildelning

  • Enkelt och tryggt
    Du bokar och hanterar allt i en app. Bilarna har fasta parkeringsplatser där de hämtas och lämnas. Bränsle/el, försäkring och självriskeliminering ingår i priset.
  • När du behöver
    Ett möte, företagsaktivitet, skjuts till träning eller familjesemester? Ibland behövs en liten bil, ibland en större. Bildelning är smart och ekonomiskt, både för plånboken och för miljön.
  • Prisvärt och miljösmart
    För företag och privatpersoner. Möjlighet att teckna månadsabonnemang och du kan även prova tjänsten utan fast kostnad.

 

 

Rolf Ericson Bil är en del av Klimatneutrala Borlänge 2030 som samlar de aktörer som vill driva på omställningen och jobba aktivt för att uppnå ett hållbart och klimatneutralt Borlänge. Tillsammans kan vi hitta nya smarta sätt att nå målet. Att erbjuda bil när du behöver bil är ett sätt. Tillsammans accelererar vi omställningtakten i Borlänge!

Kontaktpersoner

Magnus Nyström

FÖRSÄLJNINGSCHEF

Bilförsäljning, Företagsledning, Borlänge, Falun, Ludvika

magnus.nystrom@rebil.se