Nu kan du beställa nya Volvo XC60!

Publicerad
måndag 10 april 2017

The new Volvo XC60

Nu kan du beställa Nya Volvo XC60 som premiärvisades i början av mars på bilsalongen i Geneve. Där utsågs den av många till salongens stjärna. Intresset för Volvo Cars nya SUV är stort och idag startar den svenska försäljningen. Samtidigt blir det möjligt att bygga bilen på applikationen Bygg din Volvo

Nya XC60 är en av de säkraste bilarna som Volvo Cars tillverkat och den är fullmatad med ny teknik. Till exempel har autobromssystemet City Safety kompletterats med en ny styrassistansfunktion. Direkt från start kan bilen också fås med Volvos prisbelönta T8 Twin Engine bensin plug-in-hybrid. Bilen kommer också med Volvos egentillverkade bränslesnåla fyrcylindriga bensin- och dieselmotorer.

Designmässigt har bilen exteriört atletiska linjer med ett tidlöst uttryck. Interiört är XC60 en kombination av smarta tekniska lösningar och vackra material med skandinavisk karaktär.

Volvo XC60 finns i tre olika utrustningsnivåer: Momentum, Inscription och R-design.

Nya Volvo XC60 kommer att byggas i Torslandafabriken med byggstart om några veckor. Parallellt fortsätter produktionen av nuvarande XC60 i Gent ett par månader till. Stor lanseringshelg hos svenska Volvohandlare blir det efter sommaren.

LÄS MER OM NYA XC60 BYGG DIN VOLVO KONTAKTA SÄLJARE