Volvo Business Lease

Företagsleasing inkl. serviceavtal och försäkring. Helt utan kontantinsats.

Vi vill göra bilägandet så enkelt som möjligt både för förare och företag
Att välja ny tjänste- eller förmånsbil kan upplevas svårt och det finns många saker att tänka på. Hos oss får du hjälp att välja rätt och guidning genom djungeln av olika begrepp – vare sig det gäller förmånsvärde, företagsleasing, prisbasbelopp eller typ av bil. Vi besöker gärna er eller så är ni varmt välkomna till oss.

Det enkla sättet att ha tjänstebil
Volvo Business Lease är en helhetslösning för företag med 1–20 tjänstebilar. Ni får ett komplett bilinnehav där finansiering, serviceavtal och ett Volvokort med drivmedelsrabatt ingår. För att slippa tidskrävande administration får ni dessutom alla kostnader på en faktura.

Vad kostar en tjänstebil egentligen?
Många som letar tjänstebil fokuserar på basbelopp och pris. Men genom det nya skattesystemet bonus malus, elektrifiering och uppdaterade bilmodeller kan det vara smart att beräkna din totalkostnad (TCO) istället. Här hjälper vi er att hitta rätt bil och utrustningsnivå för er

Rätt försäkring för företagets bilar
Bilbehoven för olika företag skiljer sig åt och man behöver också olika slags försäkringsskydd. För att göra det enklare att hantera bilarnas försäkringar väljer du en försäkringslösning beroende på antalet bilar företaget har. Du kan även välja olika tilläggsförsäkringar för att ha en riktigt heltäckande bilförsäkring.

Detta ingår i din månadskostnad

 • Finansiering
  Finansieringen sker hos Volvofinans Bank. Här slipper du betala för uppläggningsavgifter, aviavgifter och annat som kan tillkomma. Alla bilkostnader (inklusive försäkring, service, tvätt mm) får du på en och samma faktura.
 • Serviceavtal
  Serviceavtal med Volvo Originalservice ingår i din månadskostnad. Du behöver bara boka service och lämna in bilen enligt rekommendationerna för din bilmodell. Det är både enkelt och smidigt.
 • Volvia Försäkring
  Dina bilar är alltid helförsäkrade. Försäkring i Volvia innebär smidig skadehantering direkt hos en auktoriserad Volvoverkstad och garanterad reparation med Volvo Originaldelar.
 • Volvokort
  Volvokort med extra drivmedelsrabatt ingår. Kortet är kostnadsfritt och du får alla bilkostnader samlade på en faktura vilket underlättar administrationen. Kortet gäller på Tanka och OKQ8.

 

För medlemmar i Företagarna – 10 procent rabatt vid köp av ny tjänstebil från Volvo
Är du medlem i Företagarna så finns det ett fördelaktigt samarbetsavtal med Volvo som ger dig 10 procent rabatt vid köp av ny Volvo. Rabatten gäller alla modeller och gäller även på fabriksmonterad extrautrustning och tillbehör som du beställer i samband med bilbeställningen. Väljer du Volvo Business Lease får du ett upplägg perfekt för små och medelstora företag där allt ingår så att du kan fokusera på det som du kan bäst; er verksamhet. För att göra det extra smidigt har endast en kontakt för allt som rör ditt bilinnehav.

 

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag? Kontakta Ola Rylander, vår Key Account Manager, på 0243-25 77 59 eller ola.rylander@rebil.se. Vi besöker gärna ditt företag för ett förutsättningslöst möte där vi berättar hur vi kan hjälpa er med till ett enklare bilägande.

 

Kontaktpersoner

Ola Rylander

Bilförsäljning, Företagsledning, Borlänge, Falun

ola.rylander@rebil.se

Hassan Madi

Bilförsäljning, Säljare, Falun

hassan.madi@rebil.se

Mattias Zetterqvist

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge, Falun

mattias.zetterqvist@rebil.se

Pär Karlsson

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

par.karlsson@rebil.se

Marcus Näs

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

marcus.nas@rebil.se

Hogir Oguz

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

hogir.oguz@rebil.se

Elin Olsson

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

elin.olsson@rebil.se