Personlig servicetekniker

Vi söker en engagerad servicetekniker i Falun

Vi befinner oss i ett skede med teknisk utveckling av såväl bilar som avancerade tjänster som kan underlätta kundens vardag. En del i denna utveckling är omställning av verksamheten där vi tillsammans med många andra Volvoverkstäder kommer att börja arbeta i Volvos nya koncept Volvo Personlig Service, VPS. Kortfattat kan man säga att det innebär att man arbetar två tekniker på varje lyft vilket bygger en starkare relation till både kollegor och kund. Nu söker vi en engagerad personlig servicetekniker till vår verkstad i Falun som vill vara med från början när vi startar i gång det nya sättet att arbeta med bilar.

Arbetsbeskrivning
Som personlig servicetekniker jobbar du i par med en kollega tillsammans med 3-4 andra par i ett team. Teamet stöttas både av andon (teknikersupport) och teamledare. Varje par ansvarar för hela kundresan. Det innebär att man tar emot bokning av kund, ställer diagnos, reparerar/servar bilen, jobbar aktivt med att säkerställa att kund får rätt arbete utfört, slutför arbete, fakturerar/tar betalt samt följer upp att kunden är nöjd med utfört arbete och bemötande.

Kunskaper och utbildning
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå, samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Övriga språk är meriterande. Vana att arbeta i systemen TACDIS, VIDA och CLIP är meriterande.

Vem är du
Tjänsten som personlig servicetekniker förutsätter att du har lätt för att skapa bra relationer med både kunder och kollegor samt ger ditt yttersta för att leverera den bästa kundupplevelsen. Då vi som företag lägger stort fokus på kundnöjdhet förutsätter vi att kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalitét samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Det är viktigt för dig att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande och du har ett gott omdöme, är strukturerad, flexibel samt har god administrativ förmåga. Tjänsten som personlig servicetekniker förutsätter att du gillar att jobba i team. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från liknande arbete.

Vi erbjuder dig:

  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar.
  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter.
  • Friskvårdsbidrag
  • Personalrabatter på drivmedel, bilvård, verkstadsarbeten och reservdelar
  • Rabatter hos våra samarbetspartners.

Anställning, omfattning, placeringsort, tillträde
Anställningen är tillsvidare, på heltid med placering i Falun. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Marcus Sjöstrand, servicechef, på 023-588 42.

Ansökan
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att maila till: jobba@rebil.se  Skriv: PST Falun i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!