Bilsäljare i Ludvika

Vi söker en ambitiös bilsäljare

Till vårt säljteam i Ludvika söker vi en ödmjuk bilsäljare som älskar att göra affärer.  

Arbetsuppgifter
Du arbetar självständigt med försäljning av nya Volvo, Renault, Dacia och begagnade bilar av alla märken. Du säljer även tillhörande kringtjänster och paketeringar såsom abonnemang, finansiering och försäkring. Du jobbar mot tydligt uppsatta mål, både gemensamma och individuella. Till din hjälp har du våra affärs- och CRM-system för bearbetning av kunder. Det krävs inte bara att du är en duktig rådgivare utan också jobbar mycket aktivt med att söka nya affärsmöjligheter. Tjänsten innebär arbete både i vår bilhall och vid olika externa evenemang. 

Kunskaper
Som bilsäljare hos oss måste du ha känsla för att göra affärer, vara intresserad av utveckling och ha lätt att skapa långsiktiga relationer alla typer av människor. Det är en stor fördel om du har ett stort nätverk på orten. Du bör vara van vid att använda datorer, ha goda kunskaper i Office-paketet och vara skicklig på att kommunicera på svenska både i tal och skrift. Kunskaper i ytterligare språk ses som en fördel. B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Den vi söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som till exempel att du är ansvarstagande, har höga ambitioner, är lojal och lägger stor prestige i att nå dina uppsatta mål 

Våra kärnvärden, Relation och Enkelhet, genomsyrar vår verksamhet. Du bör därför vara utåtriktad, ha lätt för att knyta kontakter och skapa förtroende hos alla typer av människor. Du kan snabbt identifiera och svara på kunders behov och vägleda dem till rätt beslut. Rollen kräver att du trivs med ett högt och varierat arbetstempo. 

Vi erbjuder dig 

  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter såsom utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault och IHM Business School. 
  • En fast grundlön plus provision baserad på dina försäljningsresultat. 
  • Friskvårdsbidrag 
  • Personalrabatter på drivmedel, bilvård, verkstadsarbeten & reservdelar  
  • Rabatter hos samarbetspartners. 
  • Tjänstebil ingår i tjänsten. 

  

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Ludvika. Du arbetar efter ett schema där även arbete på helger ingår.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Magnus Nyström, 0243-25 77 56.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2024-05-10. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar den vi söker. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att skicka personligt brev och gärna CV till: jobba@rebil.se
Märk ansökan med: “Säljare Ludvika” i ämnesraden.
 

 

Läs mer om oss