Care By Volvo Business

Det flexibla bilabonnemanget för ditt företag

Care By Volvo för företag ger dig full kontroll över din totalkostnad och du slipper hålla ordning på flera olika leverantörer, processer och fakturor. Det fungerar lika som Care By Volvo för privatpersoner. Du betalar en fast månadsavgift med separat faktura för varje bil och slipper alla överraskningar, ingen kontantinsats eller dolda kostnader. Du kan beställa din bil direkt på webben men tveka inte att höra av dig till oss.

 

Inga långa bindningstider
Du kan byta bil eller säga upp abonnemanget med 3 månaders varsel.

Inga dolda kostnader
Du beställer den företagsbil du vill ha och betalar endast en fast månadsavgift. Inga förhandlingar, dolda kostnader eller annat strul. Care by Volvo erbjuder ett brett utbud av modeller, motorer och utrustningsnivåer, från SUV och crossover till kombi.

Dela bilen med dina kollegor
Bilen kan användas av alla på företaget. Dela den med dina kollegor när och hur du vill. Helförsäkringen täcker alla förare.

 

Allt du behöver ingår*
I månadsavgiften ingår helförsäkring, service, underhåll och byte av slitagedelar. Alla bilar är tillgängliga för ett 36-månadersabonnemang och alla bilar kommer med vinterdäck. C40 Recharge och XC40 Recharge är utrustade med året runt däck.
Obs: 3 månaders uppsägningstid gäller inte för erbjudanden med en fast bindningstid. *Fordonsskatt, fortkörningsböter, trängselskatt, parkeringsböter samt förbrukningsartiklar som bränsle och spolarvätska ingår inte.

 

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag? Kontakta Ola Rylander, vår Key Account Manager eller någon av våra säljare. Vi besöker gärna ditt företag för ett förutsättningslöst möte där vi berättar hur vi kan hjälpa er med till ett enklare bilägande.


Ola Rylander
KEY ACCOUNT MANAGER
Bilförsäljning, Företagsledning, Borlänge Falun
tel: 0243-257759
e-post: ola.rylander@rebil.se

 

Kontaktpersoner

Ola Rylander

Bilförsäljning, Företagsledning, Borlänge, Falun

ola.rylander@rebil.se

Hassan Madi

Bilförsäljning, Säljare, Falun

hassan.madi@rebil.se

Mattias Zetterqvist

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge, Falun

mattias.zetterqvist@rebil.se

Pär Karlsson

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

par.karlsson@rebil.se

Marcus Näs

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

marcus.nas@rebil.se

Hogir Oguz

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

hogir.oguz@rebil.se

Elin Olsson

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

elin.olsson@rebil.se