Interntekniker

Vi söker en engagerad interntekniker i Borlänge

Vi utvecklar vår verksamhet och söker en interntekniker till vår anläggning i Borlänge.

Arbetsbeskrivning
Som interntekniker kommer du att ansvara för service och reparationer av företagets egna bilar. Du kommer att utföra inbytestester, montera tillbehör och reparera bilar som har bytts in. Du behöver vara självgående och kunna hantera dina egna bokningar enligt våra processer. Du kommer att arbeta nära andra avdelningar, särskilt bilförsäljning och serviceverkstad. Du jobbar i ett team med 3-4 personer och får stöd av en teamledare. Du ansvarar för hela processen från bokning till färdig bil.

Kunskaper och utbildning
Vi vill att du har en fordonsteknisk utbildning på minst gymnasienivå och B-körkort. Du behöver vara van att arbeta med dator och kunna uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. Andra språk är ett plus. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med systemen TACDIS och Vida.

Vem är du
Du vill alltid göra ett bra jobb med hög kvalitet och har bra planeringsförmåga. Du är professionell och trevlig och kan prata med alla typer av kunder och kollegor. Du har gott omdöme, är strukturerad, flexibel och bra på administration. Det är också bra om du har goda referenser från liknande jobb. Som interntekniker hos oss behöver du gilla att jobba i team.

Du strävar alltid efter att leverera arbete av högsta kvalitet och har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du är professionell och trevlig i ditt bemötande och kan kommunicera med alla typer av kunder och kollegor. Du har gott omdöme, är strukturerad, flexibel och har god administrativ förmåga. Det är även bra om du har goda referenser från liknande arbete. Som interntekniker hos oss behöver du trivas med att jobba i team.

Vi erbjuder dig:

  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Utmanande och intressanta arbetsuppgifter i ett nytänkande företag.
  • Korta beslutsvägar inom företaget.
  • Samarbete mellan olika avdelningar.
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling.
  • Personalrabatter på drivmedel, bilvård, verkstadsarbeten och reservdelar.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Förmånscykel.
  • Rabatter hos våra samarbetspartners.

Anställning, omfattning, placeringsort, tillträde
Anställningen är tillsvidare, på heltid med placering i Borlänge. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Mattias Eliasson, teamledare, på mattias.eliasson@rebil.se eller 0243-25 77  67.

Ansökan
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att maila till: jobba@rebil.se  Skriv: Interntekniker Blge i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!